Új: Dr. Drábik János 2008-10-06 előadása: letöltés (xvid, ~500 Mbyte)
KÜLDJE TOVÁBB
A hibás képlet Multimédia Megoldások Linkek
Főoldal

Előadás - 19 percben a nagy átverésekről: pénzrendszer, adórendszer, nyugdíjrendszer, tőzsde, EU, magyar nyelv eredete. divx, letöltés (38Mbyte, ADSL-en kb 5 perc)
Ismerjük meg a globális kaszinó (világgazdaság) szabályait, szemfényvesztését

Aki nem akarja megérteni, az nem fogja megérteni.
Arra biztatjuk, hogy ne abból induljon ki, amit a többség gondol. Megmutatjuk, hogy mire kell figyelni, és mi a trükk.
De ne higgye el nekünk. (annak nem lenne semmi értelme!) Hanem nézze meg alaposabban, és járjon utána. Ellenőrizze. Vesse össze saját megfigyeléseivel.
Nem a logikája bonyolult. Hanem a pszichikai falat (a kognitív disszonanciát) legyőzni. A manipulációs mátrixon belülről nézve szinte elképzelhetetlen, hogy ekkora átverést meg lehet csinálni. "Hogy nem derült ki" ? (kérdezik sokan magukban). Kiderült. A Földön pár millió ember számára (a népesség 1%-nál kevesebb), amiből sokan kényelmesnek érzik a rendszert, mások a megváltoztatását reménytelennek. Ja, hogy a többség számára miért nem derült ki ? Mert a többség elfogadja a hibás magyarázatot, mert
  • azt hiszi, a többség nem tévedhet
  • feltételezi, hogy a közgazdászok alaposan átgondolják azt amit tanulnak. Látni fogjuk, hogy bizonyos (fontos) dolgokat nem.
Aki nem érti, az sajnos másnak is árt ezzel, nem csak magának. De aki megérti, és hozzájárul, hogy mások is megértsék, az már nem a problémának a része, hanem a megoldásnak. Merthogy van megoldás, helyes diagnózis mellett nem is bonyolult. Aki részt vesz a megoldásban, annak saját előnye is származik belőle. Az elején, amíg kevesen vannak, az előnyök nagy része másoknál (pláne a szegényeknél és a jelenleg munkanélkülieknél) jelentkezik. Mintha egy hatalmas adományt adna - csak éppen nem kerül Önnek semmibe. Ahogy a társadalom egyre nagyobb része alkalmazza a helyes módszereket, úgy csökken a hitelkényszer, a bankok által teremtett pénzmennyiség és ezáltal az adósság a bankok felé: egyre jobban megérzi majd saját költségvetésén is a (jelenleg óriási) lopás csökkentését.

Új!

Dr. Drábik János 2008-10-06 előadása: letöltés (xvid, ~500 Mbyte)
Magyar felirat a Money Masters I-II filmhez
A VISSZAFIZETHETETLEN ADÓSSÁG
A NAGY TRÜKK
MEGOLDÁSOK
Minden jog fenntartva