KÜLDJE TOVÁBB
Főoldal A hibás képlet Multimédia Megoldások
Főoldal -> Multimédia
A pénz urai I-II film letöltése (250MByte, magyar feliratos) a szabad felhasználás keretében. The Money Masters I-II eredeti weboldal
A történelmet a hatalom megkaparintására és kiterjesztésére irányuló erőfeszítések alakították. Az 1700-as évek óta ennek módja a pénz forgalomba hozásának átjátszása magánbankoknak, amik a pénzt adósságként teremtik, így az adósság nagyobb a bankok felé, mint az általuk teremtett, még forgalomban levő pénzmennyiség. Eredmény: a társadalom menthetetlenül eladósodik, és a termelő vagyon megkaparintása, koncentrálása igen kevés kézben.
Ennek meghonosítása újabb és újabb országokban. Soha sehol nem kérdezték meg a népet, hogy akarnak-e olyan pénzrendszert, ahol örökké fizetniük kell a visszafizethetetlen adósság kamatait a bankárok felé ahhoz, hogy egyáltalán legyen pénz a gazdaságban. Ennek a bevezetése a megtévesztés (média-felvásárlás és manipuláció) és korrupció eszközeivel történt. A film, bár más országokra is kitér, alapvetően az USA gyarmatosítását mutatja be:
  • azt a küzdelmet, aminek végén a legvagyonosabb bankároknak sikerült megalapítaniuk a magánbanki kartellt, a Federal Reserve System-et, az USA magánhaszonra dolgozó, az USA-t és a világot eladósító USA központi bankot.
    A hazafias politikusok demokratikus pénzrendszert akartak, de Abraham Lincoln 1865-ös meggyilkolása után a demokrácia végül alulmaradt a magánbankok erőfölényével szemben: Hosszú küzdelem után a törvényt 1913 december 23-án, a karácsonyi szünetben fogadtatták el. Akinek nem világos, hogy a nép vagyonát szervezett megtévesztéssel, perverz törvények beiktatásával, és a nép félretájékoztatásával lehet elvenni, (röviden összeesküvéssel), olvassa el a törvényt (Federal Reserve Act). Az összeesküvés ténye nyilvánvaló. Soha nem tudtak volna elfogadtatni egy ilyen törvényt, ha nem tévesztik meg a nagynyilvánosságot a törvény lényegéről
  • az is érdekes, ahogy az USA központi bankot használták: pl az 1929-es vagyonátvételre (ami a nép számára világválság)

Egyéb filmek, anyagok
  • Egyéb érdekes filmek (eredeti oldal: www.bombagyar.hu balra, észraktár Jarl linkjei = http://zugzwang.freeblog.hu/
  • titkos tudás tárháza is tartalmaz sok érdekes, TV-ben "ritkán" leadott filmet és anyagot.
  • Megjegyzés (csak az értelmi fogyatékosok és az újságírók kedvéért): a link azt jelenti, hogy találhatók ott olyan anyagok, amikről szerintünk többen is elgondolkodhatnának. Nem azt jelenti, hogy mindennel egyetértünk !
DVD igénylés ITT
KAPCSOLD BE A HANGSZOROT KAPCSOLD BE A HANGSZÓRÓT ! Flash(swf) hiányában: mp3 letöltés
Minden jog fenntartva